Labrador Retrievere - til jagt, sport og familie

    Velkommen
           til
Kennel Z-labben 

Marts 2013


 

Så fik vi endelig Zcarlett hjem til Hedehusene.

11/03-2013

Efter en lang køretur, hvor hun sov hele vejen hjem, (tak for turen Helle), skulle hun præsenteres for de tre tosser hos Z-labben, (altså hundene).

Det gik forbavsende godt. Hanhundene snusede lidt, og tænkte måske: Å nej, ikke nu igen...., og gik derefter til hver deres kurv.

Rita derimod, viste større interesse, og skubbede mere jaloux rundt med hende, på den positive måde, interesseret og legende.

Zcarlett fandt efter en tur i haven, hurtigt en ledig kurv, og faldt i dyb søvn. En kort aftentissetur i den kolde vind blev forsigtigt overstået og den første nat i buret ved sengen skulle stå sin prøve. Et lille piv efter fire timer fortalte, at nu skulle der tisses mm., derefter sov hun igennem. Go' hund, - Zcarlett.

Dag 2 er nu næsten over, og alt er gået som forventet, læs håbet. Tine er hjemme, og hundene viser nu at Zcarlett er accepteret. Hanhundene kender deres plads, og føler sig hverken truet eller detroniseret. De signalerer roligt deres respekt for hende, og hun lader dem for det meste være i fred. Dog kan hun godt lide at putte sig sammen med Ztophpher. Rita er meget kontaktsøgende og vil gerne lege med hende, og viser tydeligt sin plads i hierarkiet. Især ved måltiderne, hvor Rita bestemt fortæller hvilken madskål der ikke er hendes. Zcarlett har forstået meldingen, og der er endtil videre ikke piercet ører, eller andet.

En tur på skydebanen, i den skønne forårssol, var bare lykken. Og det der med det nye "legetøj" var da meget sjovt.

MEN - HVEM HELVEDE SMIDER FISKEBLINK MED 3-KROGE UD PÅ EN SKYDEBANE MELLEM SKYDETÅRNENE PÅ SKEETBANEN? ......
HVIS DET ER EN BEVIDST HANDLING, MÅ PÅGÆLDENDE VÆRE TOTALT BLØD I BOLDEN.....

Zcarlett er god til at sige til når hun skal ud og besørge. En enkelt lille tår er det dog, desværre, blevet til. Men ingen pøller.

Tak herfra......... Og en hilsen til alle de andre Maxjanhvalpe, skal også lyde.

 

 

Er der mon nogen der kan se at min halvsøster er Maxjan's Zeñorita?

Husk: ingen jagt uden en Labrador!!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk