Labrador Retrievere - til jagt, sport og familie

    Velkommen
           til
Kennel Z-labben 

April 2015


 

Tine og 'Rita blev 2. WT Vinder ved WT i Lange Løg (Løng)


 

STOR TAK TIL SPONSOREN, LINE OG KIM HAVKROG - DUMMYSHOPPEN


 

Den 23/04-2015, fylder hundene fra "2005 kuldet" 10 år.

Det er desværre ikke alle hundene der kunne fejres, idet et par stykker er vandret over Regnbuebroen til de evige jagtmarker.

Men Zcirocco er stadig fit for fight, og med glade "danseben" og ikke ret mange grå hår ønsker han hermed sine kuldbrødre og søstre...


TILYKKE MED DAGEN


 

Hvalpetræf i Eckernförde - Tyskland, 18/04 2015

Det er næsten ikke til at tro, at der kun er ca. 9 måneder mellem disse to billeder. De store hvalpe er flankeret af mor og far, (højre).

Steffi fra Kennel Seuten Schnuut havde arrangeret hvalpetræf med hendes "C-litter", da de nu er 11 måneder.
Da hvalpene er efter hendes Emma og vores Ztophpher, var vi inviteret til at se hvorledes hvalpe og respektive ejere var nået i deres træning.
For at gøre weekenden endnu mere spændende i den "Dansk/Tyske Venskabsforening", havde Steffi inviteret Sandra og Ralf fra Kennel SL-JollyChocs, op fra sydtyskland til at lave oplæg og afvikle træningen. Formiddag for hvalpene, og eftermiddag for særligt inviterede og os fra Z-labben.

 

Hvalpene blev afprøvet i alle de kendte dicipliner som: markering på land, også op og ned af skrænter - fri ved fod - søg - små dirigeringer - markering på vand, samt ro på post.
Bortset fra enkelte knaldapporter, var det et utroligt højt niveau, og flot fart og stil, der blev forevist. Der var så få dummier på jorden, at det ikke er værd at nævne. Det er tydeligt at se at der trænes målrettet til at deltage på Working Test.
Sandra udviste stor ekspertise som træner/instruktør, og hendes irettesættelser og guldkorn blev positivt modtaget af hunde som førere. (Så vidt vi kunne forstå på deres, ofte alt for hurtige, indbyrdes tysk).
Ralf agerede skytte og kaster med stor præsition på alle poster, som alle blev afviklet i et roligt sprog, både i krop og tale.

Det blev en dejlig formiddag, med flot hundearbejde, og lidt snak med deres ejere, som alle var utrolig glade for deres "Ztophpherhvalp"

Bænken ved Karlsminde Strand blev igen rammen om det store familiebillede i den "Dansk/Tyske Vennskabsforening"'s hundeafdeling.


 

Labradorarrangement på Clausholm
Kvalifikationsprøve - Working Test - og B-prøve

Ved forårets Labradorarrangement, som i år blev afholdt på Clausholm Slot, mellem Århus og Randers, var det nu Zcarlett's tur til at prøve kræfter med Kvalifikationsprøven.
Samme dag skulle hun afprøves i åben klasse på Working Test.

Da Raceledelsen var alt,alt, alt for lang tid om at informere om fælles camping og -spisning havde vi bestilt plads på Århus Camping. Sammen med Sagnlandets Labrador, drog TransitCaravanen mod jylland, hvor vi var de eneste hundefolk på den lille hyggelige plads.

Næsten morgen var det tidligt op og iklæde sig "The English Style" i håb om at kunne flytte lidt focus fra Zcarlett til føreren overfor den kvindelige dommer ved kvalifikationsprøvens eksteriørdel.
Om det var det der skulle til, eller det var fordi hun bare stod som hun skal, eller om det var fordi jeg skruede helt op for charmen, og fortalte at hun minder lidt om en flatcoat (det har dommeren), vides ikke.
Men hun bestod eksteriørdelen flot.
Den praktiske del var, "a piece of cake", uden fejl, og det var med stor lettelse vi kunne gå videre til WT'en.

Nu er det jo sådan med Zcarlett, at hun klarer de fleste poster med rigtig høje point.
Således skulle det da også være denne gang.
Så med 13-20-19-18, skulle vi da også lige ha' et 0.
PIS MIG I ØRET!
Også denne gang var det den samme dommer, der gav os nullet. Men det var, endnu engang, IKKE hans skyld!

Tine og 'Rita deltog også i WT'en, og desværre inkasserede de hele 3 ringe. Næsten til en Audi.
'Rita har været uoplagt det meste af foråret pga. løbetid og falsk drægtighed. ØV.
Men mon ikke det ændrer sig?

Sagnlandets Labrador v. Sanne - og Tom A, deltog ligeledes ved dagens WT, med Ilo og Edés.
Men da "Jydekompaniet" også deltog, var det svært at nå helt til tops.
Med Tom og Edés som 6.WT vinder og Sanne og Ilo som 5. WT vinder, satte jyderne på resten af placeringerne. Tillykke til alle.


 

Ztophpher har i weekenden 10-13 april 2015, været på besøg på St. Frederikslund

Grunden til dette besøg var at skytten Frank Jacobsen henvendte sig til os, fordi var på udkik efter en hanhund til at parre hans fine brune tæve Dana.
Det viste sig at tæven var højløbsk, og parringen skulle foregå NU.

Med den korte betænkningstid blev, sundhed, index, fiktiv stambog mm. hurtigt tjekket og parringen viste sig ikke at være uinteressent.

Da vores vej alligevel faldt forbi St. Frederikslund mellem Sorø og Slagelse, tilbød vi at komme på besøg.

Efter et kort "forspil" var parringen i gang, og begge hunde klarede det fint.

Vi tilbød at komme igen i slutningen af weekenden, da vores vej igen faldt forbi. Også denne parring forløb uden sværdslag, så vi blev enige om at betragte parringen som vel udført.

Kjeldgaarden's Dana DK11124/2012.
Hvalpe forventes omkring uge 24.


 

Husk: ingen jagt uden en Labrador!!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk