Labrador Retrievere - til jagt, sport og familie

    Velkommen
           til
Kennel Z-labben 

August 2014


 

6 dejlige Ztophpherhvalpe, klar til afgang.

I Eckernförde, Tyskland, er kuldet fra Steffi og Kennel Seuten Schnuut nået de 8 uger, og skal flytte til deres nye familier.
Det har været spændende at følge deres opvækst på deres homepage. Held og lykke fremover.


 

Hedehusene Fløng Jagtforening.

Hundeudvalget har gennem anparter anskaffet sig 8 "bomberboys".
Da vi har tegnet en anpart, ville vi derfor gerne være med til debuten, da disse "helvedesmaskiner" skulle afprøves på det første kursus.
Efter lidt startvanskeligheder med synkronisering, ladning, genladning, dummyer, skudvinkler mm., lykkedes det efterhånden at få styr på menageriet.

Efterhånden som træningerne skrider frem, bliver hundene, alle som en, bedre og bedre til at sidde/gå fri ved fod, godt hjulpet af de knivskarpe instruktører. Skudafvikling på afstand er hård kost for mange ekvipager, og alle er efterhånden forberedt på de vanskelige markeringer.

Tak til "The Reimann's"

Skulle du og din hund have lyst til at prøve, se evt. mere på http://jagtforeningen.com


 

Søby Brunkulsleje - WT og WT for hold


 

I et øjebliks muligvis, momentan sindssyge, under opholdet i Vigsø, kom den altid hjertelige Anja til at invitere os til Brande, når vi skulle til Jylland igen næste gang.

Vi troppede således op med campingvogn og hele menageriet, for at tage ophold hos hende og René under Region Midtjyllands WT-weekend, som skulle foregå i Søby Brunkulsleje.

Langt ude på, ham i ved nok's, marker, stod et das. Over for dette førte en lang grusvej op til noget man skal lede længe efter...

Pludselig, som et lyn fra en klar himmel, holdt et par biler bag os (godt vi ikke skulle bakke). Disse biler indeholdt Dorthe Mahler og Lise Gørtz, som også var inviteret.
Ca. 1 minut efter ankomst fik vi stukket drikkevarer i hånden i form af kolde dåseøl. Hende Anja er nu ikke helt tosset!

Nu måtte vi hellere se lidt på lokaliteterne:

En skøn firelænget gård, med en kæmpe sø lige uden for plænen, omgivet af skov. Heste i folde, høns i haven, ATV, pigsten under et par ældre VW'er i gården, samt et par friske naboknægte på 4x4 crossere og snot på ærmerne.

Det kan godt være at vi gloede lidt, og lignede et par gubbyer hvor vandet var løbet fra. Sikke en herlighed.

....Fortsættes


 

Rykind's Makedutti er godkendt til narkohund.....Tillykke.

Hvalpen Makedutti fra Rykind' Karla og Z-labben's Ztophpher har d.27/08 2014 bestået den endelige test, og kan herefter kaldes "Narkohund".

Stort TILLYKKE skal lyde herfra til hundefører Ernst Emil.


 

"Tysken er gået over grænsen"

Uge 34 fik vi igen besøg af Sandra og Amy fra SL-Jollychoc's i Tyskland.

At Amy igen skulle parres, skyldtes at hun, ved forrige parring, kun fik en hvalp, "Danish Digger", da tidspunktet tilsyneladende var lagt for sent.

Ligesom tidligere, gik der kun fem minutter med "forspil", og parringen gik fint,som altid.

Sandra blev hjemme og passede på hus og hunde mens vi andre desværre måtte passe arbejdet.
Som tidligere blev det til nætter med kort nattesøvn, da vi efter bla. træning og byture, snakkede til langt ud på aftnerne.

Efter en kort uge, og fire vellykkede parringer, drog Sandra igen mod Niederkrüchten, til en spændt ventende Ralf, der desværre også måtte passe arbejde!

Vi venter spændt på resultatet af scanningen, og kan imens kikke lidt på Digger.


"Danish Digger"                       "Søn som Fader"

 

                Ztophpher som unghund


Digger og Ztophpher, August 2014.

Husk: ingen jagt uden en Labrador!!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk